keskiviikko 31. elokuuta 2011

DIY - watermelon t-shirt

Näin tänään kauppareissulla tytön, jolla oli mitä mainioin t-paita. Kipeänä kun vielä olen niin en kehdannut mennä tartuttamaan kyselemään paidan alkuperästä, mutta päättelin että sellaisen tekee aika helposti itsekin. Rokon kourissa en vielä itse päässyt tarvikeostoksille, mutta ajattelin jakaa idean lukijoiden kanssa (ja samalla kirjoittaa ohjeet itselleni muistiin)

Katy Perry


Tarvikkeet:

- Läpikuultava valkoinen t-paita (tätä työstetään)
- Musta perustoppi (alle, säilyy ehjänä)
- Kangastusseja  (musta, kahta erisävyistä vihreää, punainen)
- Sakset

Piirrä rintakehän kohdalle vesimelonin lohkon ääriviivat (kurkkaa malli vaikka yllä olevasta Katy Perryn kuvasta) ja väritä se. Värittäessä ajattelin katsoa mallia alhaalla olevasta manikyyristä. Tässä vaiheessa älä piirrä siemeniä, sillä kun piirros on valmis, saksi pieniä aukkoja eli  "siemeniä" sinne  tänne. Pue valmiin paidan alle musta perustoppi, ja tadaa! Katu-uskottava ja suloinen paita on valmis. Kuvailen omani heti kun saan homman toteutettua, ja taidan samalla väkertää X:n pikkusiskolle samanlaisen. Inspis kuvia etsiessäni törmäsin muuten muutamaan aika vastustamattomaan:

kuva: weheartit.com

kuva: weheartit.com
kuva: weheartit.com

Ihania! Meikki ja huulet menee "vähän" oman osaamisalueen ulkopuolelle, mutta kynnet aion ehdottomasti matkia ensi kesänä. Tai ehkä jo syksyllä t-paidan kaveriksi. Nyt kun kaikkien jo varmasti tekee mieli sitä vesimelonia, niin jatketaan vielä hetki. Käytän kesällä, keväällä ja syksyllä paljon fillaria mm. työmatkoihin. Olen etsinyt turhaan joko tyylikästä tai hauskaa kypärää, ja alan kallistua mahdollisuuksissa jälkimmäisen kannalle. Kypärä päässä tuskin on mahdollista näyttää kovin tyylikkäältä, joten kai sen voi lyödä kunnolla vitsiksi? Joku pikkupoika käveli kesällä Punavuoressa vastaan päässään Nutcasen watermelon - kypärä. Hienoin, mitä vastaan on tullut! Tunnustelen vielä hetken omia fiiliksiä sen suhteen, mutta oon aika varma, että ensi kesänä Punavuoressa on yksi lapsekas aikuinen enemmän.

kuva: weheartit.com

Nutcasen kypärää Suomessa myy ainakin varuste.net, ja hintaa hauskuudella on noin 60 euroa. Kehtaako tollainen päässä pyöräillä? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti