tiistai 2. elokuuta 2011

Best buy ever

Hietsun kirppis sijaitsee sen verran lähellä, että siellä tulee käytyä mahdollisuuksien mukaan melkein päivittäin. Aina joskus sitä ostaa jotain tosi typerää, ylihintaista ja huonolaatuista, mutta aina joskus löytää eurolla ihan mielettömiä aarteita. Vai mitäs sanotte tästä:



Hintaa tällä ihanalla veromodan very- merkin nahkaisella aarteella oli vaivainen ja naurettava euro. Olen käyttänyt tätä melkein joka päivä ostamisen jälkeen, varsinainen tilaihme ja olkahihnaan saa sidottua suloisia solmuja oikean pituuden löytämiseksi.



Kirppikset on muuten ihania, mutta allekirjoittaneeseen iskee siellä usein varsinainen ostohulluus - tavaran jonka on ottanut käteensä ja joka edes jotenkuten miellyttää silmää tuntuu olevan pakonomainen tarve vaihtaa omistajaa, muutenhan joku toinen saattaa ostaa sen sillä aikaa, kun kävelen viisi minuuttia ja muutan mieleni. Perustelen järjettömän kirppisshoppailuni alhaisilla hinnoilla (tämän kesän kallein kirppisvaate ostos on ollut IVANAhelsingin mekko, 15euroa, ei kaduta!) ja kierrättämisen ihanuudella. Ja vaatekaupoista shoppailuun aion tästedes soveltaa käytäntöä, että ennen kuin ostan, nukun vähintään yhden yön ja mietin vähintään kaksi asukokonaisuutta, joihin kyseinen uusi vaate sopii.



Jokatapauksessa, parhaiten sijoitettu euro ever.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti