tiistai 30. elokuuta 2011

Kirpparilöytöjä osa 2

Lääkäri kirjoitti puhelimitse vielä pari päivää sairaslomaa enterorokkoon, BUHUU! :( Uuden työn aloittaminen siirtyy ja siirtyy... aloitin muuten nykyisessä työssänikin vajaa viisi vuotta sitten sairaslomalla, ja sitä edelliseen työhaastatteluun menin suoraan Tallinnan risteilyltä (tosin matkaseurana oli railakkaasti oma rakas mummini). Näistä huolimatta olen loistava työntekijä ja asiakaspalvelija parhaasta päästä. Toivottavasti saan osoitettua sen uudelle esimiehelleni vielä tämän viikon aikana.

No, koska yleisvointi on rakkuloita lukuunottamatta parempi, ajattelin esitellä teille menneen kesän parhaita kirppislöytöjä kuvien muodossa. Koska olen yksin kotona, saatte luvan tyytyä henkarikuvauksiin. Voilà:


Hietsun kirppis, 15 euroa


IVANAhelsingin puhvihihainen kimalteleva trikoomekko ei ehkä ihan suoraan huuda mun nimeä, mutta LÖYTÖ! se sensijaan huutaa. Kokokin sattuu olemaan just eikä melkeen, joten veikkaan tästä tulevan syksyn ja talven tanssimekkoa.Hietsun kirppis,  1 euro
Outo tummansininen pallo/reikähuovi on ollut käytössä tuhottoman paljon. Huivin alkuperää en tullut kysyneeksi, voisko olla jopa jostain eurokankaan jämäkorista? Jokatapauksessa veikeä, ainut miinus siitä että jättää merkkejä läsnäolostaan (sinisiä lankoja) kaikkialle.

Hietsun kirppis, 8 euroa

Hietsun kirppis, 12 euroa
Pertti Palmrothin ballerinat ovat olleet ehkä kesän hittiostos käyttökertojen perusteella. Ihan mielettömän hyvät jalassa, hakkaavat kaikki muut kengät sata-nolla. Syksyä silmällä pitäen toisella ostoskierroksella mukaan tarttuivat myös toiset Palmrothit, mutta ne ovat auttamatta hieman isot ja hiersivät koekierroksillaan ikävät rakot varpaisiin. Kokeilen vielä lisäpohjallisia ja päkiätyynyjä, sillä olen auttamattoman rakastunut näihin.

Hietsun kirppis, 8 euroa
<3
Fjällrävenin parka löytyi Stella Harasekin rekistä naurettavan edullisesti, ja on ollut suurin perheriitojen aiheuttaja löytämisensä jälkeen. IHANA! Tämän ajattelin yhdistää syksyllä ja vielä alkutalvestakin siihen H&M:n isoon tummanruskeaan nahkalaukkuun ja vielä haaveissa oleviin Swedish Hasbeenseihin.

Kyllä näitä fiilistellessä melkein itkettää että syksy ja ketjuliikkeet ovat taas täällä. Mutta vain melkein, sillä olen myymässä sieluani marraskuussa lanseerattavan Seppälä by Paola Suhonen mallistolle...

1 kommentti: