perjantai 5. elokuuta 2011

Strawberry blonde

Katy I LOVE HER Perry


Ihanaa, kun elämää tuskastuttavat asiat ovat niinkin tärkeitä kuin hiusten värjäys. Oon kuitenkin paininut tämän, köh, ongelman kanssa muutaman hetken, kunnes ystäväni R väläytti eilen kyläilyn lomassa loistoidean "blondi vai punatukkainen" pähkäilyni ratkaisuksi: strawberry blonde. 

Strawberry blonde


Siitä on hyvä lähteä sitten tummentamaan ja tai vaalentamaan, miltä se sitten kohti seuraavaa värjäyskertaa alkaa tummua tuntua :) Ja sitten on tietysti se hieno oivallus, että oikeastaan omat hiukset on jo aika lähellä haaveiltua sävyä:

Ehkä vähän liian vaaleat, mutta oikeilla jäljillä...?


Ehkä täytyy kuitenkin Katy Perryn sijaan lähteä liikkeelle Kate Walshista, joka on jo muutaman vuoden ajan korvannut Jennifer Anistonin henkilökohtaisella "tukkajumalatar" - listallani (kyllä, mulla on sellainen). Ehkä tota vois sitten seuraavaa kesää kohti vaalentaa Katy Perryn suuntaan? Ja ehkä joku vois kertoa, että en muutu kampaamokäynnillä Katen tai Katyn näköiseksi kuitenkaan, ja samalla merkitä kalenteriin ensimmäistä kertaa ikinä ajoissa tehtävän tyvivärjäyksen... ehkä.

Kate I LOVE HER EVEN MORE Walsh


Kävin tänään mummin luona iltapalalla. Mummi kertoi MS-tautia sairastavan äitini poimineen parin viikon aikana 300 litraa mustikoita. Tarkistin useaan otteeseen, että olisiko kuitenki kyse kymmenistä, eikä sadoista, mummi mietti hetken, mutta oli edelleen vakuuttunut, että kyse oli sadoista litroista. Täytyy huomenna soittaa äidille, ja mahdollisesti sen jälkeen patentoida mustikan poimiminen parannuskeinoksi MS:ään...

Luulin muuten koko ikänsä raittiina olleen mummin ottaneen tukevat iltahömpsyt, sen verran keinahteli rouvan askellus. Asiaa tiedusteltani selvisi, että puhelimeen vastatessaan mummi oli ollut jo nukkumassa ja kerännyt napata unilääkkeen, mutta halusi niin kovasti syödä kanssani iltapalaa että unilääkettä uhaten kukkui kanssani ylhäällä puolisen tuntia.


Mummilla on muuten päheä pukeutumistyyli ja terve asennoituminen ostamiseen ("Ostin tän laukun eilen, en vaan voinut jättää ostamatta, tää on niin ihana ja ehkä nahkaa. Ajattelin sanoa jos lapset kysyy että onko uusi, että ajat sitten ostettu, pidätkö salaisuuden?") , ehostautumiseen ("ennenkuin mies tulee kotiin,niin suoristat esiliinan ja sipaiset vähän huulipunaa") ja parisuhteisiin ("sellaisesta ei tule kuin susipari joka erillään käy tanssimassa!"). Jos mummi pitäisi blogia, siitä tulisi huippu suosittu (ja se sisältäisi satoja kuvia parvekekukista).4 kommenttia:

 1. Voi, ei sun mummo kuulostaa niin huipputyypiltä! Paitsi että mä ja mun mies ollaan susipari joka käy erillään tanssimassa ja parempi niin.
  Tukka kuulostaa myös tosi hyvältä, mut varo vaan ettei nälkä kasva syödessä. Tammikuussa täällä ihaillaan tulenpunaista tukkaa, sano mun sanoneen. :)

  VastaaPoista
 2. Ei, mä oon liian nössö tulenpunaiselle :D Joo mummin käsitys "erillään tanssimisesta" on ehkä vähän aikansa elänyt. Vaikka täällä vietetään vielä parisuhteen kuherruskuukausia, niin kyllä mekin käydään erillään tanssimassa :)

  VastaaPoista
 3. AAAAAH kate walsh <3 mun totaalinen celebrity crush!

  ikävä sinua.

  VastaaPoista
 4. Strawberry blonde! Sä pelastit mun seuraavan kampaamokäynnin. Oon tuskaillut mitä blondatun tukan kanssa tekisi, kun haluaisin taas palata punapääksi, mutta en kuitenkaan haluaisi. Kiitos! :)

  Ja mummot on ihania. <3

  VastaaPoista