torstai 18. elokuuta 2011

H&M

Ahh. H&M:n  syysmalliston kiistaton helmi on upea, konjakinruskea nahkalaukku. Tätä hypistellessäni tuli pitkästä aikaa se kymmenen vuoden takainen tunne, että hennes on maan päällinen taivas.Tekisi mieli kotiuttaa kaunokainen kohta tilille ropsahtavista erorahoista, mutta vetoketjun puute häiritsee hieman... Taskuvarkaat, vesi- ja lumisateet painavat vaakaa "et tarvitse"-puolelle. Mutta on se vaan niin kaunis. Ja nahkaa. Ja sopivan kokoinen. Ehkä kotiutan sen H&M:n nettikaupasta niin voin ilman kortin höyläämistä tuijotella sitä pari viikkoa ja nukkua muutaman yön ylitse. Alennuskoodilla siitä lähtee kymmenesosa hintaakin pois, eli fiksumpi hankkia verkkokaupasta kuin Aleksanterinkadulta. Ja asukokonaisuuksiakin laukun ympärille olis jo muutama valmiina. Aijai.
Toinen ihana on samanhintainen vaalea mokkanahkalaukku, jota on käytetty niin monessa H&M kuvaston kuvassa että uskon jo muitta mutkitta sen sopivan kaikkiin  vaatteisiini. Onnistuin kuitenkin kieltämään itseltäni jopa haaveilun vilkaisemalla alkukesästä Hietsun kirppikseltä ostettua Jimmy Choo for H&M mokka-clutchia, joka muutaman käyttökerran jälkeen näyttää jo aika kurjalta. Vaalea mokka ja likaiset kädet ei tainnutkaan olla kesän kovin juttu. Kellään huippuvinkkejä mokan puhdistukseen?

tältä sen pitäisi näyttää.. ( www.hm.com )

Oma versio on sellainen kulahtanut ja tahrainen. Tosin, maksoin siitä vain kaks euroa. Ja uskon, että se on jotenkin ja jollakin summalla vielä pelastettavissa.

2 kommenttia:

  1. ihania laukkuja! :)


    http://llovewantneed.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kiitoksia :) ylin ruskea nahkalaukku on nyt kotiutettu :D

    VastaaPoista