sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Boyfriend of the day

Poikaystävän synttärioutfit jatkaa köyhäilyteemaa, sillä takki ja kaulahuivi ovat molemmat kirppislöytöjä! Takin bongasin jo kesällä Hietsun kirppikseltä, mutta se pääsi ensimmäistä kertaa päälle vasta nyt viikonloppuna. Se on J.Lindebergin ja pulitin siitä naurettavat kaksi euroa.

Huivi on villaa, Marlboro Classicsin ja löytyi viikko sitten Kaivarin Kanuunasta kahdella eurolla sekin. Siis kokonaisuudessaan neljän euron panostus juhlapukeutumiseen, ja tykkään lopputuloksesta ihan mielettömästi. Oma mekko oli myös Kaivarin Kanuunasta (Levi's, 15e) mutta sitä ei tullut ikuistettua kuviin... Pointtina kuitenkin, että juhlavaa mutta säähän sopivaa pukeutumista (vietimme poikaystävän äidin ja ukin yhdistettyjä 130-vuotis juhlia Tallinnan reissussa) varten ei tarvinnut shoppailla kirpputoria kummemmassa paikassa :)

2 kommenttia:

  1. Hei, hienon postauksen olit tehnyt Cavan blogiin. :) Mun on pakko tunnustaa, että mä olen joskus silloin kun vielä galleriassa kävin, niin kävin aina välillä sun kuvia vaklailemassa (en tosin muista että oliko siihen joku hyvä syy). Niin ja tää köyhäilykuukausi vaikuttaa tosi hyvältä teemaidealta.

    VastaaPoista
  2. Hei, hassua :D Mulla jäi tämän blogin pitäminen vähemmälle ja kerkesin jo kyllästyä nimeenkin- anonyyminä jatkan jutustelua osoitteessa http://anotherlikely.blogspot.com/

    sielläkin saa käydä vaklailemassa :)

    VastaaPoista